Gaggia kávéfőző gép szerviz

Elromlott a Gaggia kávéfőzője? Nem kell, hogy lecserélje! A kávéfőző gépek szinte minden hibája javítható! A kávégépek szervizelése jóval olcsóbb, mint egy új készülék vásárlása. Ráadásul a Gaggia szakszerviz gyári alkatrészeket épít be, és 12 hónap garanciát vállal az általa végzett kávéfőző javításra. A Gaggia kávéfőző gépek bevizsgálása és az ajánlat adás 1-2 nap alatt!

A szerviz nem csak javítja a kávéfőző gépeket, hanem forgalmazza is. Ezen kívül nálunk beszerezheti a kávéfőző gépekhez való kiegészítőket és karbantartási anyagokat. A szerviz által forgalmazott kiegészítők és karbantartási anyagok nagyban hozzájárulnak, hogy kávéfőző gépe kisebb szerviz igénybevétel mellett nyújtson gyári feltételeknek megfelelő minőséget és teljesítményt.

A budapesti kávégép szerviz nyitvatartásával, illetve a szerviz elérhetőségével kapcsolatban akávégép szerviz elérhetőségek menüpontban talál további információt. Az akcióinkról a Szerviz akciók pontban talál bővebb információt.

 

Kávégép bevizsgálás és árajánlat

Amennyiben megbízható gyors megoldást keres, forduljon hozzánk! Szervizünkben a kávéfőzőgépek bevizsgálása és az árajánlat adása 1-2 nap alatt.

 

Kávégép szállítás Budapest területén

 

Ügyfeleink részére a kávégépek oda-vissza szállítása Budapest területén és közvetlen vonzáskörzetében!

 

Használt és felújított kávégépek

 

Az alábbiakban az általunk forgalmazott, illetve szervizelt kávégépeket találja.